Yleinen

Tervetuloa lukemaan blogiani!

1.1.2020

Oikein hyvää alkanutta vuotta ja uutta vuosikymmentä juuri Sinulle!

Lisäksi haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi lukemaan blogiani. Ajatus blogista hautui päässäni pitkään, sitä suunniteltiin ja valmisteltiin lähes yhtä kauan ja juuri tänään, vuoden ensimmäisenä päivänä, se näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Muistikirjan sivut ovat täynnä ajatuksia, nyt on aika tuoda niitä esille.

Tein viime vuonna suuren päätöksen. Hyppäsin pois oman arkeni oravanpyörästä ja jäin opintovapaalle luokanopettajan virastani. Minusta tuli opiskelija lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Miten arkeni muuttui? Mitä kaikkea näen uusin silmin? Ja mitä ylipäänsä nyt teen?

Taakse jäänyt vuosikymmen oli yhdellä sanalla kuvattuna vaiherikas. Suuria menetyksiä, ihania onnentunteita, turhautumista ja henkeäsalpaavaa innostusta. Mitä opin? Mitä otan mukaani uuteen vuosikymmeneen, mistä on korkea aika luopua?

Näihin, ja moneen muuhunkin kysymykseen löydät vastauksen, ja pääset tutustumaan minuun paremmin, lukemalla seuraavan postaukseni, jonka julkaisen vielä tämän viikon aikana.

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa, ihanaa, että löysit sivulleni!

You Might Also Like

2 Kommenttia

 • Reply Sari 17.2.2020 at 20:28

  Kiva oli löytää blogisi. 🙂 Nyt vielä jatkan täällä lueskelua. 🙂

  • Reply Suvi 18.2.2020 at 08:58

   Hei Sari,
   ihana kuulla, että löysit blogini ja vietit hetken tekstieni parissa! Lämpimästi tervetuloa lukijoideni joukkoon <3
   Mukavaa päivää Sinulle!

  Vastaa