Tietoa minusta

Olen Suvi, nelikymppinen, parin viime vuosikymmenen aikana helsinkiläistynyt nainen. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, takanani on 17 vuotta luokanopettajan töitä. Opintovapaavuoteni päättyi heinäkuun lopussa, palailen siis vähitellen normaaliin arkeeni, uusine kuvioineen, tosin. Valmistun syksyllä life coachiksi, ja se tulee näkymään myös työkuvioissani.

Olen kotoisin maaseudulta, ja ehkä osittain siksi luonto ja luonnossa liikkuminen ovat lähellä sydäntäni. Ne kuuluvat itselleni sopivaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin siinä missä terveellinen, tasapainoinen ruokavalio ja kunnon yöunetkin. Mikään ei rauhoita kroppaa ja mieltä samalla tavalla kuin suomalainen metsä. Paitsi ehkä avantouinnin jälkeinen olotila.

Rakastan kaikenlaista kotoilua. Vietämme mieheni ja kahden koiramme kanssa paljon aikaa sekä kotona että kesäpaikassamme. Paikallani en oikein osaa olla, aina täytyy keksiä jotakin puuhasteltavaa. Siksi olemisen opettelu onkin harjoittelun alla.

Itseni kehittäminen, rajojeni rikkominen on minulle tärkeää. On ihana voida haastaa itseään ja toteuttaa unelmiaan. Siksi koen coachauksenkin hyvin antoisaksi, sen avulla kun voin auttaa myös muita menemään kohti omia unelmiaan!